Saturday, March 19, 2011

Printsess herneteral

Tegin täna impromeetodil külmutatud hernestest suppi. Toidab küll!

Vaja läks (2-3 inimese ports)
pool pakki külmutatud herneid
veerand pakki külmutatud sojaube (saab ökopoest) aga võib ka ilma nendeta
1 sibul
1 küüslauk
1 suurem porgand
100 g suitsuliha
soola, pipart, tüümiani jne maitseaineid

Herned - oad vette keema, suitsuliha kõrneteks praadida, siis eemaldada pannilt, seejärel kuumutada eraldi samas rasvas riivitud porgand, küüslauk koos sibulaga, sinna sekka ka maitseaineid, et aroomid paremini välja tuleks. Kõik välja arvatud liha lisada potti ja keeta natuke aega ja siis püreestada. Ja siis võib juba serveerida, kõrneid supile visata ja basiilikuga kaunistada. Supile võib panna ka killukese võid peale, või mingit mõnusat maitseõli tilgutada. Väga lihtne keetmine.

No comments:

Post a Comment