Rukola salat
basiilikulehed
peterselli ja koriandri lehekesed
balsamiäädikas röstitud kirsstomatid
gratineeritud kitsejuust
porššeeritud vutimunad
väikesed krevetid
avokaado
kreekapähkli õli
oliiviõli
Täpselt see mida pühapäevahommikuti vaja! Kui ei peaks täna veel ühele üritusele minema võtaks ehk klaasikese cava brut šampust ka.
Thursday, October 29, 2009
Vaarikawok
Ained wokile viskamise järjekorras
Õli, või
Sibul
Tsukini
Küüslauk
Roheline paprika
Lusikatäis mett
Peotäis värskeid vaarikaid
Rukola salat
värske koriander
sool pipar
tilk sojakastet
Kui soov midagi loomset lisada, siis võib paar lõheviilu praadida. Maitseb hea kui paar Philadelphia juustu tupsu soojale wokile peale panna.
Õli, või
Sibul
Tsukini
Küüslauk
Roheline paprika
Lusikatäis mett
Peotäis värskeid vaarikaid
Rukola salat
värske koriander
sool pipar
tilk sojakastet
Kui soov midagi loomset lisada, siis võib paar lõheviilu praadida. Maitseb hea kui paar Philadelphia juustu tupsu soojale wokile peale panna.
ingveri-mee kana- kukeseenepada
1 suur porgand
10 cm porrulauku
pool küüslauku
1 cm värsket ingverit
suur supilusikatäis mett
natukene magusat tšillikastet
riivitud sidrunikoort ja sidrunimahla
soola pipart
2 kana fileed
200 gr kukeseeni
natuke valget veini
näpuotsatäis kaneeli
võid
Ingver, küüslauk, porru, riivitud porgand kuumutada õlis, tõsta patta. Kana pruunistada, lisada mesi ja maitseained ja lisada patta. Kukeseened kergelt kuumutada võis kaneelitripsuga ja lisada patta. valget kuiva veini pool klaasikest, jälgida, et oleks piisavalt haudumiseks vedelikku. Pada ahju ja küpsetada u 30 minutit 200 kraadises ahjus.
10 cm porrulauku
pool küüslauku
1 cm värsket ingverit
suur supilusikatäis mett
natukene magusat tšillikastet
riivitud sidrunikoort ja sidrunimahla
soola pipart
2 kana fileed
200 gr kukeseeni
natuke valget veini
näpuotsatäis kaneeli
võid
Ingver, küüslauk, porru, riivitud porgand kuumutada õlis, tõsta patta. Kana pruunistada, lisada mesi ja maitseained ja lisada patta. Kukeseened kergelt kuumutada võis kaneelitripsuga ja lisada patta. valget kuiva veini pool klaasikest, jälgida, et oleks piisavalt haudumiseks vedelikku. Pada ahju ja küpsetada u 30 minutit 200 kraadises ahjus.
Monday, October 26, 2009
Paprikapannkoogid
3 paprikat
1 tšillikaun
1 suur sibul
1 küüslauk
mett
nisujahu
soola
pipart
toiduõli
Sibul pannil klaasjaks, küüslauk ja paprikad kergelt pruunistada, seejärel kõik juurvili hautada väikese mee, vee ja oliiviõliga poolpehmeks, purustada saumikseriga, lisada muna ja jahu ja pannile.
Serveerida hapukoorega.
1 tšillikaun
1 suur sibul
1 küüslauk
mett
nisujahu
soola
pipart
toiduõli
Sibul pannil klaasjaks, küüslauk ja paprikad kergelt pruunistada, seejärel kõik juurvili hautada väikese mee, vee ja oliiviõliga poolpehmeks, purustada saumikseriga, lisada muna ja jahu ja pannile.
Serveerida hapukoorega.