Panin hullu ja keetsin kokku muskaatkõrvitsa, mango, suitsuse kaelakarbonaadi, kärsatatud tšilli ja küüslaugu ning kookospiimaga kreemitatud supikese, kuhu viskasin sisse veel pisut sedasama karbonaadi, röstitud kõrvitsaseemneid ja redisevõrseid. Oi kurja. Kohe hakkan Dan Moi pilli mängima ja viskan keelele veel natuke aerosoolitud Karvadossi.
Vaja läks:
3 küüslauguküünt
1/2 tšillipipart
200 gr muskaatkõrvitsat
1 suur porgand
1/2 tšillipipart
200 gr muskaatkõrvitsat
1 suur porgand
1 küps mango
150 gr suitsust veiseliha kaelakarbonaadi
100 gr kookospiima.
150 gr suitsust veiseliha kaelakarbonaadi
100 gr kookospiima.
1/2 sidruni mahla
Pealeraputamiseks:
kõrvitsaseemneid röstitult
redisevõrseid
karbonaadiribasid
Soola ja pipart ei olnud üldse vaja.
Kärsatasin pannil kookosrasvas tšilli ja küüslaugud. Praadisin kergelt üle kõrvitsa ja porgandi. Röstisin natuke kaelakarbonaadi. Kui kõik see pajas kees ja pehmeks muutus, siis viskasin sekka mangotükid ja kookospiima ning mikserdasin ning ajasin veel korraks keema. Väga ilus õhtune supikene sai.
Soola ja pipart ei olnud üldse vaja.
Kärsatasin pannil kookosrasvas tšilli ja küüslaugud. Praadisin kergelt üle kõrvitsa ja porgandi. Röstisin natuke kaelakarbonaadi. Kui kõik see pajas kees ja pehmeks muutus, siis viskasin sekka mangotükid ja kookospiima ning mikserdasin ning ajasin veel korraks keema. Väga ilus õhtune supikene sai.
No comments:
Post a Comment