Nõgesed!
On kevaditi kõvad tegijad, sest annavad ikka ohjeldamatult rammu.
Seetõttu on olnud tore teha nõgesepestot:
suur peotäis noori nõgeseid
100 g parmesani või muud kõva juustu
oliiviõli
pool sidrunit ja tema mahl
50 g pähkleid. mul kreeka.
soola, pipart ja 2 küüslauguküünt.
mikserisse ja kogu see ilu röstleiva või sepiku peale.
maitsemeelte ergutamiseks võib sama asja teha naatide noorikutest, kerge basiilikulisandiga, ja ka võililledest ja nurmenukulehtedest. Aga rahvas räägib, et maltsast saab kõige parem, sest Pädaste kokad olla viimati maltsapestoga merekivil kõik gourmet konkursid kinni pannud.
On kevaditi kõvad tegijad, sest annavad ikka ohjeldamatult rammu.
Seetõttu on olnud tore teha nõgesepestot:
suur peotäis noori nõgeseid
100 g parmesani või muud kõva juustu
oliiviõli
pool sidrunit ja tema mahl
50 g pähkleid. mul kreeka.
soola, pipart ja 2 küüslauguküünt.
mikserisse ja kogu see ilu röstleiva või sepiku peale.
maitsemeelte ergutamiseks võib sama asja teha naatide noorikutest, kerge basiilikulisandiga, ja ka võililledest ja nurmenukulehtedest. Aga rahvas räägib, et maltsast saab kõige parem, sest Pädaste kokad olla viimati maltsapestoga merekivil kõik gourmet konkursid kinni pannud.