Räimevorm nelja värvi porganditega.
Pole ammu teinud, seda mõnusam oli. Kes ütles, et räim sobib ainult kartuliga? Vale puha. Hankisin kollaseid, valgeid, lillasid ja oranže porgandeid. Viilutasin 4 porgandit. Panin kihi porgandit, siis kihi räime, siis teist värvi porgandit ja taas räime. Natuke värsket salveid ja räime jalõpuks veel ühe kihi porgandit. Võitükid kah peale. Lõpuks valasin üle muna, sidrunheina, hapukoore kastmega ja pistsin tunniks ajaks 200 kraadisesse ahju. Kui 10 minutit oli jäänud, siis raputasin peale riivitud juustu.
Kogus kahele inimesele
4 keskmist eri värvi porgandit, viilutada peeneteks ribadeks.
250 g värske räime liblikfileed
50 g võid
2 muna
150 g hapukoort
värsket salveid
soola, pipart
sidrunheinapastat
oliiviõli
kastmeks hapukoor ja seesami-teriaki kaste
riivjuustu, hollandi leibjuust+ parmesan