Eks kasukaid saab teha mitut moodi, mina proovisin iseenese tarkusest järgmist kombinatsiooni, mis ausalt öeldes sulas suus ja oli igati maitsev.
Vaja läks
1 suurem pastinaak
2 väikest peeti
1 mugulsibul
1/2 valget redist
1 avokaado + sidrunimahla
1 pakk soolaheeringat õlis
3 keedetud muna
hapukoort -majoneesi
Kõik koostisained riivisin, heeringa ja sibula tükeldasin õhukeseks ja muna pressisin kahvliga peenikeseks. Riivitud pastinaagi röstisin pannil kergelt pehmeks ja lasin jahtuda. Riivitud avokaadole segasin hulka sidrunimahla. Ja siis asetasin taldrikule üpris õhukesed kihid - alumine kiht pastinaagist, peale tulid järjekorras- peet, valge redis, avokaado, peet, sibul, heeringas. Tegin kuhjale hapukoore- majoneesi mütsi ja puistasin üle munaga.
Jätkus kolmele inimesele, kõik kes sõid, mõmisesid mõnust, kaasa arvatud ma ise. Head proovimist.
Vaja läks
1 suurem pastinaak
2 väikest peeti
1 mugulsibul
1/2 valget redist
1 avokaado + sidrunimahla
1 pakk soolaheeringat õlis
3 keedetud muna
hapukoort -majoneesi
Kõik koostisained riivisin, heeringa ja sibula tükeldasin õhukeseks ja muna pressisin kahvliga peenikeseks. Riivitud pastinaagi röstisin pannil kergelt pehmeks ja lasin jahtuda. Riivitud avokaadole segasin hulka sidrunimahla. Ja siis asetasin taldrikule üpris õhukesed kihid - alumine kiht pastinaagist, peale tulid järjekorras- peet, valge redis, avokaado, peet, sibul, heeringas. Tegin kuhjale hapukoore- majoneesi mütsi ja puistasin üle munaga.
Jätkus kolmele inimesele, kõik kes sõid, mõmisesid mõnust, kaasa arvatud ma ise. Head proovimist.
No comments:
Post a Comment