Pealkiri kõlab küll hästi aga teema oli loomulikult see, et šampinjonid hakkasid kapis halvaks minema ja tuli midagi välja mõelda.
Hakkisin nad hästi peenikesteks tükkideks, veel peenemaks hakkisin natuke sibulat, praadisin pisikese panni peal selle kenasti ära, sekka soola pipart.
Siis tegin sellise keskmise paksusega pannkoogitaigna ja valasin õhukese kihina seentele peale ja solberdasin segamini. Ja siis hästi aeglasel tasasel tulel praadisin mõlemalt poolt pruuniks kaas pannil peal.
Peale tegin hapukoorest ja wasabi pulbrist jaapanipärase eesti kastme :)
Seda seenekiusatust ei suutnud korraga äragi süüa, kuigi oli ainult üks väikese panni kook.
Ja siis tuli mõte, et selliseid pannkoogikiusatusi saaksin samal moel veel teha singiga või juustuga või millega iganes, mis kapis pikalt seisab ja kuskile toidu sisse sobituda ei taha.
Loomulikult võib seda kõike lahendada ka klassikaliselt ja tekitada ülepannikook, kuhu sisse kõik täidis panna ja siis torusse keerata.
Aga mind loksutavad rohkem sellised kiusatused.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment