Üle pika aja õnnestus tekitada supipotti midagi meeleolukat.
Selleks läks vaja
300 g lõhefileed
2 kartulit
2 keskmist porgandit
1 cm ingverit
pool punast paprikat aga võib ka terve panna.
1 apelsin
100 g vahukoort
1 purk kookospiima
soola, pipart
Porgandi ja ingveri riivisin, paprika ja kartuli tegin pisikesteks kuubikuteks ja rõstisin kõik koos kerges õlis supipoti põhjas. Poole apelsini koore riivisin ka sinna sekka. Seejärel valasin vee peale ja hautasin ca 15 min. Siis lisasin tükkideks lõigatud apelsini. Siis läks sisse kookospiima purk, tükeldatud lõhe ja kõige lõpuks sool, pipar ja vahukoor. Hautasin u. 15 minutit.
Selleks läks vaja
300 g lõhefileed
2 kartulit
2 keskmist porgandit
1 cm ingverit
pool punast paprikat aga võib ka terve panna.
1 apelsin
100 g vahukoort
1 purk kookospiima
soola, pipart
Porgandi ja ingveri riivisin, paprika ja kartuli tegin pisikesteks kuubikuteks ja rõstisin kõik koos kerges õlis supipoti põhjas. Poole apelsini koore riivisin ka sinna sekka. Seejärel valasin vee peale ja hautasin ca 15 min. Siis lisasin tükkideks lõigatud apelsini. Siis läks sisse kookospiima purk, tükeldatud lõhe ja kõige lõpuks sool, pipar ja vahukoor. Hautasin u. 15 minutit.
No comments:
Post a Comment